Press "Enter" to skip to content

Ansigtsbehandlinger hos Esthetique

 

Du behøver ikke tage på kurophold eller luksus spa ferie i det store udland for at kunne nyde en lækker og velgørende ansigtsbehandling. Hos Esthetique, som er kosmetolog i Aalborg kan du nu få en professionel ansigtsbehandling, som vil efterlade din hud blød, velplejet og mættet af de gode og nærende stoffer i vore lækre produkter.

En ansigtsbehandling starter traditionelt med en afrensning af huden med vand og et renseprodukt, som passer til din hudtype. Har du tør hud i ansigtet, vil vi typisk bruge en skånsomt produkt, som renser huden blidt og samtidig er fugtgivende, så der ikke opstår rødmen eller andre typer allergiske reaktioner. Din kosmetolog vil herefter analysere din hud og spørge ind til, hvilke produkter, du normalt anvender til din daglige pleje, afrensning og måske UV beskyttelse. Det er også vigtigt for kosmetologen at vide, om du har nogle kendte allergier eller tendens til sygdomme i huden (for eksempel rosacea eller akne), så der kan tages højde for dette i behandlingens videre forløb.

Når din hud er renset grundigt, vil kosmetologen vejlede dig om hvorvidt du har brug for en ekstra peeling. Ofte kan døde, afstødte hudceller lægge sig som et lag i overhuden og tilstoppe porerne, hvilket øger risikoen for betændelse, irritationstilstande og bumser. En god peeling med enzymer, frugtsyre eller en eksfolieringscreme med små korn vil kunne rense disse døde hudceller væk og gøre det nemmere for huden at optage fugt og næring.

Dybderens er en vigtig del af en god ansigtsbehandling. Her trykker kosmetologen diverse urenheder ud af porerne. Især i T-zonen – panden, næsen og hagen – findes ofte hudorme, som skal fjernes jævnligt, ellers kan de føre til forstørrede porer, i hvilke endnu mere skidt kan samle sig. Kosmetologen vil rådgive dig om, hvilke renseprodukter, du bør bruge, med udgangspunkt i din hudtype.

Afhængig af, om du har størst tendens til tør eller fedtet hud, vil kosmetologen forberede en plejende maske til dig. Hos Esthetique anvender vi produkter fra de anerkendte mærker Medex, som er kendt for sin velgørende virkning. Produkter fra Medex fås til alle hudtyper og behov. I vores urte-behandling anvender vi Medex Herbs Repair Therapie, som er ekstra spækket med de nyttige vitaminer og antioxidanter, som styrker din hud og gør den modstandsdygtig over for hverdagens udfordringer.

Til slut i forløbet kan du tilvælge en afslappende massage af nakke, skuldre, hænder og decolleté.

Kontakt Esthetique, næste gang du skal booke en ansigtsbehandling i Aalborg.