Press "Enter" to skip to content

Ansøg om et bil lån, og få råd til familiens drømmebil

For mange familier i Danmark er bilen en nødvendighed – ikke blot en luksus. I mange dele af landet er det ganske enkelt urealistisk at forestille sig, at man skulle kunne klare alle de daglige gøremål ved cykling og offentlig transport.

Af samme grund er det vigtigt, at den bil – eller de biler – som skal dække familiens transport behov er i tip top stand. Dette betyder, at familiens bil skal være tryg at køre i, have en rimelig brændstof økonomi, og samtidig være drift sikker. Det nytter ikke noget, at man er utryg ved at sætte sig selv og resten af familien ind i bilen.

En bil med et vist antal år og kilometer på bagen vil typisk være slidt i såvel styretøj som bremse system, hvilket i sig selv kan udgøre en risiko. Og samtidig vil en ældre bil med årene komme til at tilbringe mere tid på værkstedet, end da den var ny – simpelt hen fordi de enkelte dele bliver slidt og skal skiftes ud.

Tryghed og sikkerhed på vejen med en ny bil

I stedet for at skulle bekymre dig om, hvilken del af din gamle bil som står af næste gang – eller om hvornår dette sker – kan du overveje at skifte bilen ud med en nyere model. Der er mange fordele ved at vælge at købe en fabriksny bil.

For det første er den mere brændstoføkonomisk end en bil af ældre dato. Dette vil du tydeligt kunne mærke i familiens budget – og det betyder samtidig, at bilen er mere miljøvenlig, hvilket vil afspejle sig i størrelsen på de grønne afgifter. Du vil ikke hele tiden skulle besøge værkstedet med bilen. Og så er en nyere bil bare mere sikker og tryg at køre rundt i end en gammel en af slagsen.

Du kan vælge at finansiere din nye bil med et hurtigt bil lån uden udbetaling. Læs mere på https://ikanobank.dk/laan/billaan