Press "Enter" to skip to content

Den perfekte underholdning

Skal du til at arrangere et arrangement, hvor en form for mandlig danser er på planen? Det kunne være en polterabend, fødselsdag, en festlig pigeaften eller måske noget helt fjerde? Uanset hvilket arrangement det er, så kan du finde underholdningen hos poledancer.dk, hvor du kan book online og få et attraktivt pole dancer/mandestrip tilbud. Der kan nemlig typisk opnås rabatter på ens booking – dog stadig helt uforpligtende. 

Her kan du være sikker på, at I får en professionel mandlig danser, der i den grad vil levere underholdning i topklasse, som kan bringe smil på læben og løfte stemningen til et helt nyt niveau. Det vil med garanti skabe glæde blandt gæsterne og samle selskabet samtidig med, at det vil være en oplevelse, som de sent vil glemme. Der er altså mange gode grunde til at arrangere underholdning af denne art. 

Pigerne trækker grænsen

Det er helt op til dig og gæsterne, hvordan showet skal være. Det kan være, at I gerne vil have et meget frækt poleshow med mandestrip? Det kan også være, at I er mere til et poleshow med mere dans og poletricks? Hos poledancer.dk er der nemlig plads til, at det er dig som kunde, der tilrettelægger showet, og I vælger helt selv, hvor grænsen skal trækkes. Her er der respekt for, at alle har forskellige ønsker og grænser, og på den måde får I en uforglemmelig oplevelse, der passer til lige netop jeres arrangement og tema. 

Hvis I eksempelvis gerne vil have et show til den frække side, så kan showet planlægges således, at poledanceren ender ud nøgen til sidst med glitter creme og hvad, der ellers hører til. I kan også vælge at få striptease oveni, hvor der drilles og laves lapdans i en akrobatisk udgave. Uanset hvad så får I det bedste mandestrip med et show, der er helt unikt, som I også selv kan vælge at sammensætte, hvis I ønsker det. Det er som sagt helt op til jer, og I vælger også helt selv, om showet skal være kort eller langt samt forskellige tilvalg såsom body tequila, flødeskum mm.  

Klik ind på poledancer.dk og få et nærmere indblik i, hvad der passer bedst til jeres arrangement. Det er både muligt at booke et show på Sjælland, Jylland og Fyn – alt sammen til fornuftige priser hvor de fleste kan følge med. På hjemmesiden kan du også læse meget mere om, hvordan et show kan være bygget op, så det er nemmere at have nogle forventninger til selve dagen.