Press "Enter" to skip to content

En blog om børnetv

http://bornetv.dk/ er en blog, der skriver om børnetv. Bloggen er en side for børn og andre barnlige sjæle, som elsker børnetv. Du finder lidt af det hele på denne blog. Så uanset om du mest vil læse om kendte, om film eller om noget helt tredje, så kan du med stor sandsynlighed finde det her på denne blog. Der er nemlig masser af inspiration at hente i indlæggene.

På bloggen får du blandt andet gode tips til fx hvorhenne, du kan se børnetv online samt hvilke fordele, der er ved at se det online.

Hvis du står og mangler en god børnefilm at se, så kan du også få inspiration til hvilke film, der er gode at se. Du kan blandt andet finde en anmeldelse af filmen The Lego Movie. Du kan samtidig også læse om Disney film, hvilke Disney film, man kan se med sin familie og lidt facts om Disney.

Hvis du elsker at læse om stjerner, så er denne blog måske også noget for dig. Her kan du blandt andet læse om Annette Heick, som blandt andet er kendt for at have sunget sangen “du skælder mig hele tiden ud”. Af andre kendte kan der også nævnes Ariana Grande, som er kendt fra “Victorius” og “Sam and the Cat”. I det blogindlæg kan du læse om hvem Ariana Grande er som person. Du kan blandt andet læse om, da hun var brudt grædende sammen på den røde løber.

Af andre blogindlæg kan der nævnes et indlæg, hvor du får tips til, hvor du kan købe Lego Wear tøj henne. Lego Wear er tøj med motiver fra Lego. Det kan fx være tøj med Lego Friends.

Der er også et andet blogindlæg om tøj. Det handler om Joha, som blandt andet laver behagelige leggins, som er rigtig gode at bruge til, når man skal slappe af foran fjernsynet.

Udover at du kan finde indlæg om Disney film, så kan du også læse om selve Disneyland Paris i et blogindlæg. Her kan du læse lidt om deres hoteller samt, om hvilke ting man bare skal se, når man er i Disneyland Paris.

Hvis du og dine venner keder sig, så kan du også få tips til hvilke lege, som man kan lege. En leg der nævnes, er hvor, man leger, at man laver et TV program, hvor man hver får et navneskilt på, hvor den ene er en journalist, der skal interviewer hinanden.