Har du set verdens længste hjørnesofa?

01 juli 2018 Troels Nielsen
Har du set verdens længste hjørnesofa?

Måske syntes du at I har en stor og rummelig stue, med masser af dejlig plads til jeres møbler og fjernsyn og selvfølgelig hjørnesofaen.

Og jeres hjørnesofa er sikkert én af de rigtigt gode udgaver med plads til mange personer, og så er den sikkert også god at sidde i, og har en masse dejlige og bløde hynder. I har sikkert også valg sofaen fordi den har et flot design, og passer godt til jeres stil og generelle indretning

Kort sagt er jeres hjørnesofa et rigtigt dejligt møbel, hvor I kan samles hele familien, og hvor der også er god plads til jeres gæster.

Men – du vil blive overrasket, når du hører om den største hjørnesofa, der nogensinde er lavet!

Den er rent faktisk arkitetkttegnet, og blev skabt tilbage i 2007 til Aarhus Festuge af arkitekten Anders Nørgaard og firmart Boconcept.

Og det er ikke underligt at den er kåret til verdens længste sofa, i og med at den er intet mindre end 51,4 meter lang.

Efter Aarhus festuge har sofaen turneret rundt i flere storbyer over hele verden, og Anders Nørgaard bliver fortsat overrasket over den effekt, som den store sofa har på folk, når de sætter sig til rette i den.

Han havde selvfølgelig forventet, at der ville komme én eller anden reaktion, men det er faktisk overvældende, hvordan folk bliver meget mere nærværende og sociale når de sidder i kæmpesofaen. Folk er ikke så bange for at sidde tæt i sofaen, som man måske normalt ville være lidt tilbageholdende med at gøre.

Udover at sofaen er mere end almindeligt stor, så har den forskellige små indbyggede elektroniske funktioner, som at den blandt tæller hvor mange der har siddet i den, og så spinder den når folk aer den, og den reagerer også på folks stemmer.

Måske var det et par idéer til jeres næste hjørnesofa?

Flere nyheder