Hav et øje til disse ting, når du vælger en frisør

17 marts 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Har du besluttet dig for, at du vil en tur forbi en frisør, men ved du ikke hvem, du skal vælge? Så kommer vi til at fremhæve et par forskellige ting, du kan have et ekstra øje til. Og mon ikke det kan sende dig i den helt rigtige retning. 

Kig efter dette når du skal vælge en frisør 

Hvem er dygtig til sit håndværk? 

Som noget af det første kan du kigge efter, hvilken frisør der er ekstra dygtig til sit håndværk. For der vil være stor forskel på, hvor dygtige forskellige frisører er. Det er uanset, om der er tale om en almindelig klipning, en håropsætning, hår der skal farves eller lignende. 

Selvom du endnu ikke har placeret dig i frisørstolen hos en frisør, så er der flere måder, du kan vurdere vedkommendes håndværk på. Du kan starte med at søge efter lokale frisører og derefter udvælge et par stykker, hvis hjemmeside du tager et nærmere kig på. 

Som det næste kan du tage et kig på frisørens sociale medier. Her vil der helt sikkert være en del billeder at finde af vedkommendes arbejde. Herfra er det så op til dig at vurdere, hvilken stil du er til, og hvem du har lyst til at booke en tid ved. 

frisør

Er det til at få en tid? 

Mange frisører har en kalender, hvor du kan booke en tid online. Du kan derfor også klikke dig videre ind i den hos den frisør, som du kunne tænke dig at få en tid ved. For så kan du hurtigt finde frem til, om der er meget ventetid. For det kan være, at du gerne vil nå en klipning, farvning eller andet før du skal til en begivenhed eller lignende. 

Hvis du vil have et bud på en frisør, du kan starte med at kigge på, så se her: https://www.mariashaar.dk/.

Flere Nyheder