Press "Enter" to skip to content

Kvalitet på funkylittlemonkey.dk

i 2001 blev Mini A Ture lanceret på børnetøjsmarkedet som en helt ny spiller, der blandede de nordiske designrødder med et internationalt modepræg. Siden dengang er det kun gået fremad for Mini A Ture, hvilket er tydeligt at se, da de er blevet belønnet med adskillige priser for godt og funktionelt design til de yngste. Blandt andet har det britiske og internationalt anerkendte Junior magazine uddelt prisen som det bedste internationale fashion brand i 2012 til Mini A Ture. Og alt denne ros er lang fra uden grund.

Mini A Ture designer funktionelt børnetøj til de mindste, hvis design er præget af smukke pastelfarver og leg med de små detaljer. Intet er overladt til tilfældigheden, og hver en knap, frynse og stjerne er med til at skabe brandets identitet som en skøn favorit blandt de små. Mærkets design imødekommer nemlig de smås livlige fantasi i form af de smukke farver og prints, som børnene selv elsker. Bandt de voksne er det unikke snit og sjove detaljer også det, der er med til at gøre tøjets udseende til et rent hit. Udtrykket er sødt, især med de rolige farver og de detaljerede prints, men også krydret med det uventede og nye, som gør hver en kollektion spændende at gå på udforskning i for både de små og de store. Dette gør også, at Mini A Ture hører til det eksklusive børnetøj, både når det gælder materialernes kvalitet, men især, når det kommer til designet. Sjove og skæve tendenser har deres præg på tøjet, og der er også en god portion humor blandt designerne, hvilket resulterer i ganske unikt børnetøj. 

Tøjet er selvfølgelig ligeledes behageligt, da det er fremstillet i de lækreste og blødeste tekstiler, som igen gør, at børnene – og selvfølgelig også de voksne – er vilde med det. Mini A Ture’s designteam slækker aldrig på kravene til tøjets funktionelle og slidstærke side. Der skal altid være plads til leg og udforskning blandt børnene – dette skal aldrig vige til side for et stift udtryk og en idé om, at tøjet ikke kan holde til børnenes daglige leg.

https://www.funkylittlemonkey.dk/shop/mini-a-ture-94c1.html kan der købes et udvalg af Mini A Ture’s kvalitetsprodukter til aktive og glade børn. Her fås blandt andet vinterjakker og flyverdragter, som udvider det legende Mini A Ture-univers til også at gælde udendøre, og give børnene mulighed for også at lege her uden at føle sig begrænsede; pasformerne er nemlig dejligt rummelige, og børnene vil derfor kunne føle sig hjemme i tøjet fra Mini A Ture.