Press "Enter" to skip to content

Lær alt, hvad du har brug for om tankefeltterapi

Hvis du først lige har lært om tankefeltterapi, kan det være, at du er blevet nysgerrig efter at vide mere om, hvordan denne metode kan hjælpe dig i dit daglige liv. Når du lærer tankefeltterapi, bliver du nemlig i høj grad din egen behandler. Det er derfor en god måde for dig for virkelig at suge noget viden til dig og så bruge den i praksis på dig selv. Du lærer nogle redskaber at kende, som du kan bruge resten af dit liv. Det er derfor ikke underligt, hvis du gerne vil vide alt, hvad der er at vide om denne teknik. 

Et godt sted at lære det er gennem https://tankefeltterapi.dk/. De holder flere forskellige typer af kurser, hvor du kan blive klogere på denne terapiform. Det første kursus varer to dage, og der lærer du teknikkerne til at helbrede dig selv. Det er for eksempel ved, at du lærer, hvilke punkter du skal trykke på, mens du fokuserer på dine psykiske problemer. Det er med til at gøre dine problemer mindre og vil til sidst få dem til at forsvinde. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig for at supplere andre former for behandlinger.

Hvis du gerne vil lære mere om tankefeltterapi, kan du også tage en terapeutuddannelse. Dels vil det give dig en dybere viden om tankefeltterapi, dels vil uddannelsen gøre det muligt for dig at undervise andre i de teknikker, der har hjulpet dig utrolig meget. Det er derfor en rigtig god mulighed for dig. Der kan du virkelig få meget ekstra viden, som du vil kunne bruge fremover. 

Hvis du tidligere har haft rigtig gode erfaringer med akupunktur og zoneterapi, vil du helt sikkert også få rigtig gode erfaringer med tankefeltterapi. Det er nemlig meget nogle af de samme teknikker, der bliver brugt i de tre behandlingsformer.