Press "Enter" to skip to content

Landsdækkende service – forsvarsadvokat fra Hviid Advokater

 

Uanset om du er tiltalt for økonomisk kriminalitet – som for eksempel underslæb eller bedrageri – eller om du har en sigtelse for grove sædelighedsforbrydelser (voldtægt, usømmelig optræden), vold, narkokriminalitet, våbenbesiddelse eller endda mord, så har du stadig krav på et godt og kompetent forsvar. Det er det, vi i Danmark kalder retssikkerhed. Det er til for at opretholde en vis standard indenfor den måde, vi behandler tiltalte på. Enhver er uskyldig indtil det modsatte er bevist – og hvis der er en stærk anklager til at løfte bevisbyrden, bør der også være en stærk forsvarer til at stille spørgsmålstegn og hjælpe den tiltalte med at gennemskue det til tider snørklede og tunge retssystem.

Alle bliver tilbudt en beskikket forsvarer af retten ved retssagens begyndelse – men ingen er forpligtet til at tage imod dette tilbud. Dette bør man være opmærksom på fra starten, så man som tiltalt er sikker på at få en advokat, der passer til én selv og til sagen. Det kan for eksempel være, at man ønsker en advokat med et bestemt speciale, eller at man foretrækker en advokat med en god statistik med hensyn til antallet af vundne sager. At vælge en privat forsvarsadvokat frem for det af retten beskikkede forsvar har ydermere den fordel, at man ikke risikerer at komme ud for pludselig at få en ny advokat midt under retssagens forløb. En forsvarsadvokat fra Hviid Advokater er med dig hele vejen, fra start til slut. Vi hjælper med alt fra bisiddergerningen ved de indledende afhøringer over forsvar i retten til eventuel anke, når sagen er slut, og du måske ønsker at kære sagen til en højere retsinstans. Vi sætter en ære i at læse alt materiale grundigt igennem og undersøge samtlige beviser. Vi kalder gerne eksperter ind, om nødvendigt.

Hos Hviid Advokater præsenterer vi, ikke uden en vis stolthed, den kendte og velanset forsvarsadvokat Bo Hansen. Bo har de seneste mange år specialiseret sig i klienter, der står tiltalt for brandstiftelse, hvor motivet har skøntes til at være forsikringssvindel. I forbindelse hermed har Bo medvirket i DR dokumentaren ”Brændte Beviser”, som omhandler politiets brandteknikeres tvivlsomme metoder og de katastrofale følger, dette kan have for retssikkerheden. Det er Bo’s hjertesag, at ingen uskyldig skal dømmes på baggrund af indicier og antagelser.

Du finder Hviid Advokater i alle større danske byer, så uanset om din retssag skal foregå i Odense, Esbjerg, Århus, København, Aalborg, Esbjerg eller andetsteds i landets øvrige retskredse, er vi på pletten!

Såfremt du ønsker oplysning om et af vores andre juridiske specialer, selskabsret,  kan du læse mere her: http://bobestyrer-advokat.dk/