Med et akustikloft bliver indeklimaet på kontoret langt bedre

24 maj 2022 Kamilla Sonne

advertorial

Åbne kontorer med mange mennesker i det samme rum er blevet en populær løsning blandt mange virksomheder.

Det giver også en række fordele – eksempelvis er det pladsbesparende og giver de bedste betingelser for samarbejde.

Dog kommer det også med en række ulemper. En af dem er noget, der enten ubevidst eller bevidst vil påvirke alle dem, der arbejder i rummet. Det gælder nemlig støjen.

Når mange skal arbejde i samme rum, kan støjniveauet hurtigt stige som følge af samtaler, telefonopkald og lignende. Derfor er et akustikloft en rigtig god investering.

Med et akustikloft skaber man nemlig en god absorbering af lyden, sådan at rummet bliver behageligere at opholde sig i. Og det er noget, der kan være med til at øge produktiviteten.

akustikloft

Hvordan virker et akustikloft egentlig?

Et akustikloft sættes uden på det almindelige loft og kan laves ganske diskret, sådan at man næsten ikke lægger mærke til det.

Formålet med et akustikloft er, at det absorberer lydbølgerne, sådan at lyden ikke runger frem og tilbage.

På mange måde virker det lidt ligesom tekstiler som fx tæpper og gardiner. Men det er besværligt og uhygiejnisk at have en masse tekstiler i kontoret, hvorfor et akustikloft er en rigtig god løsning.

Når betingelserne er optimale, har medarbejderne langt bedre mulighed for at koncentrere sig og fordybe sig i det, de sidder med – og det er noget, der kan mærkes på resultaterne.

Læs mere og bestil i dag

Et akustikloft er en investering, som man kun behøver lave en gang. Og man kan roligt sige, at når man investerer i produktivitet og sine egne medarbejdere, så går man aldrig galt i byen.

Du kan allerede i dag læse mere om muligheden og bestille et uforpligtende tilbud på et akustikloft. Klik her for at komme i gang med det samme og nyde alle fordelene.

Flere Nyheder