Press "Enter" to skip to content

Mohammad Dadkhah – hyr erfaren online ekspert

Firmaers interesse for at have en synlig onlinetilstedeværelse er stor, og mange poster tusindvis af kroner i at få lavet en flot og professionel hjemmeside. Men for at nuværende og potentielle kunder nemt og hurtigt kan finde hjemmesiden, er det vigtigt, at den har en god placering i Google – allerhelst en topplacering. For at få dette kræves søgemaskineoptimering og gode kvalitetslinks – herunder backlinks, som er en slags anbefalinger, der henviser til hjemmesiden. De fleste firmaer har ikke nok kendskab til at udføre dette selv og kontakter derfor en SEO-ekspert til at løse opgaven.

Alsidig ekspert med mange års erfaring

En af de dygtigste og mest alsidige eksperter inden for SEO og online markedsføring er Mohammad Dadkhah. Han har i mere end 10 år beskæftiget sig med alt inden for SEO, og han er en af Danmarks førende eksperter. Mohammad Dadkhah tilbyder konkret eksperthjælp og rådgivning inden for søgemaskineoptimering, AdWords og Google Analytics, og alle typer af firmaer kan få stor gavn af hans ekspertise. Han har allerede hjulpet mere end 1.000 firmaer, deriblandt Bedre Begravelse ApS, Fullrate A/S, Enalyzer A/S, Ikano Bank A/S, Byggecentrum A/S, Danske Konferencecentre A/S, GlaxoSmithKline A/S og Scor ApS. På hjemmesiden Dadkhah.dk finder interesserede firmaer meget mere information, og her kan de hyre eksperten. Mohammad Dadkhah har sin egen ekspertblog på Amino.dk, hvor han deler ud af sin viden, og på hans hjemmeside har han også en blog, ligesom interesserede kan kontakte og følge ham på Facebook, LinkedIn og Youtube. Tilbage i 2010 afholdt Mohammad Dadkhah som den første i Danmark en workshop om AdWords via portalen Ivaekst.dk, og de populære kurser tiltrak endnu flere, da han udgav sin første bog ”Online Marketing: Den røde tråd”. Han har også udgivet ”Marketingbogen 2.0”, som er en lettilgængelig manual, der bruges til analyse, optimering og eksekvering. Mohammad Dadkhah er direktør for Klikko ApS, som leverer linkbuilding ressourcer til AdWords- og SEO-bureauer, og han er også direktør for Wordpens ApS – Danmarks største netværk af tekstforfattere.

Hyr eksperten til en god pris

På hjemmesiden Dadkhah er det muligt at hyre eksperthjælp til forskellige opgaver som f.eks.søgemaskineoptimering og AdWords-kampagner. For at få det optimale ud af AdWords-kampagnerne er det vigtigt at få dem opsat korrekt. Det er også en god ide at få udarbejdet en Online Marketingplan for vækst, som giver et overblik over, hvordan et firma bedst muligt kan øge synligheden og omsætningen gennem annoncering. Vil virksomheder gerne lære at blive bedre til at bruge Google Analytics og få den optimale viden ud af programmet, kan de også få hjælp til det eller f.eks. bestille en workshop. Nystartede firmaer, såvel som firmaer der har været på banen i mange år, får meget for pengene, når de hyrer Mohammad Dadkhah til at løse specifikke opgaver eller rådgive inden for online markedsføring.