Når man kommer som vikar som produktionsmedarbejder

07 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi mennesker kan godt lide genkendelige ting, som der er positive, for vi er mindre positivt stemt overfor noget, som vi ikke kender til eller i det mindste har en forventning om, hvad udfaldet bliver.

Det er ren urinstinkt, at vi erfarer, at ukendte ting kan slå os ihjel, mens positive ting er gode for os, så man skal nærme sig varsomt noget, som man ikke har erfaring med.

Og det kan man godt sammenligne op til en arbejdsplads, hvor man har sammensat et hold af folk, som man stoler på, og de kvitterer da også med at lægge det arbejde i tjansen, som der skal ydes.

Så nogle gange er der sparingstider, så man er nødt til at afskedige nogle folk, og selvom alle er gode, så er man nødt til at lade nogle gå.

vikar produktionsmedarbejder

Andre gange siger nogle medarbejdere selv op, ikke fordi de er utilfredse, men fordi de er blevet headhuntet, vil arbejde et andet sted for at prøve sig af eller helt skifte karriere.

Det er rart med en velkendt produktionsmedarbejder

Så hvis de samme mennesker nu kommer og banker på senere igen, og forholdene er anderledes, så er der da en chance for, at man vil ansætte dem igen, fordi de ydede det så godt sidst, og desuden kender man til dem, og hvad de kan, og man skal heller ikke til at sætte dem ind i systemet på arbejdspladsen, for det kender de allerede til.

Men selvom der måske ikke er tale om en fastansættelse, så kan det også være, man har en travl periode eller har fået en stor kunde, hvor der er en pressende deadline.

Så kan man spørge en tidligere ansat, om vedkommende kunne tænke sig at være vikar produktionsmedarbejder i en periode, fordi man ved, vedkommende er ledig, og man lige kunne bruge den slags beskæftigelse i den tid.

Flere Nyheder