Slip for besværet med at lave mad til din fest ved at bestille catering

15 november 2021 Emilie Jacobsen

advertorial

Der er ikke noget mere træls, end at du skal holde en fest, men at du så ender med at bruge al din tid på at sørge for maden. På den måde får du jo slet ikke hygget med dine gæster. I stedet bruger du bare tiden på at stå i køkkenet. For at undgå det er det en god ide, at du bestiller catering. Når du får al maden leveret, skal du allerhøjest varme den. Du ender derfor ikke med at bruge flere timer i køkkenet, men kan hygge med din familie og dine venner i stedet. 

Leder du efter catering på Sjælland, kan du for eksempel se nærmere på Hansens Catering. Det er et lille cateringfirma, hvor de har fokus på økologi og dyrevelfærd. Det er derfor et godt valg for dig, hvis det i forvejen er noget, som du går op i i forhold til din mad. Læs mere om dem her.

image

Find nemt mad der passer til din fest

Når du bestiller mad ud af huset, er det selvfølgelig vigtigt, at du kan få mad, der passer til den form for fest, som du gerne vil holde. Det kan jo være meget forskelligt, hvilken stemning du gerne vil skabe – og hvornår på dagen festen er. Det stiller jo også nogle krav til, hvilken form for mad du så skal servere. 

Skal du holde en fest, hvor I skal spise frokost, kan det for eksempel være, at du gerne vil bestille smørrebrød. Der er typisk noget for alle, når du gør det, og det er en hyggelig og uforpligtende form for mad, hvor der er plads til, at I tager en øl og en snaps til. Det er faktisk nærmest et krav. 

Hos Hansens Catering kan de servere endog meget store mængder af smørrebrød til din næste fest. Du bestiller altid smørrebrødet uspecificeret, og du skal bestille mindst 60 stykker. Du har dog mulighed for at bestille mange flere, hvis du ønsker det. 

Flere Nyheder