Press "Enter" to skip to content

Spar kassen ved at skifte til e-cigaretter

Der er mange steder, hvor man kan spare masser af penge. Mobilabonnementer er nok det første, mange tænker på, når de vil spare penge

Hvis du ønsker at spare penge, så har du helt sikkert prøvet at finde et mobilabonnement, der passer bedre til dig prismæssigt. Besparelsen du opnår om måneden er nok cirka 50 kroner, om året giver dette 600 kroner. 600 kroner er ikke dårligt, men hvis du kunne gange dette tal med 20 eller 30, ville det så ikke være meget bedre? Hvad hvis du fandt ud af, at det faktisk kan lade sig gøre uden det store besvær?

 

Sådan kan du spare et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner om året – altså 20 til 30 gange besparelsen ved at skifte mobilabonnement

Hvis du på nuværende tidspunkt ryger, så er der gode muligheder for at spare penge. Du har sikkert allerede fundet ud af, at rygning er meget dyrt. Ved du egentlig, hvor mange penge du bruger på rygning om året? Lad os afsløre det for dig: du bruger alt for mange penge på rygning, hver dag, hver måned og hvert år. Grunden til dette er, at du ikke ryger elektroniske cigaretter. Disse er en del sundere end traditionelle cigaretter, og du kan spare en masse penge. Tallet afhænger selvfølgelig af, hvilken elektronisk cigaret, du vælger.

 

Derfor er elektroniske cigaretter sundere end almindelige cigaretter med tobak i

Vidste du følgende: I Europa dør der 650.000 på grund af rygning. Det er et meget stort tal. Grunden til de mange dødsfald er blandt andet de 4000 forskellige meget giftige stoffer, der er i almindelige cigaretter. Du kan slippe for disse giftige stoffer ved at skifte de dyre traditionelle cigaretter ud med et sundere og billigere alternativ: elektroniske cigaretter. Der findes så mange modeller af elektroniske cigaretter, så du vil med stor sikkerhed kunne finde noget for dig.

 

Denne elektroniske cigaret kan du vælge for en meget stor besparelse

Ovenstående tal om en besparelse på et sted mellem 10.000 kroner og 20.000 kroner er taget fra en beregning, hvor man ryger cigaretterne fra det danske iSmoke. Her han man taget højde for prisen på iSmoke, så besparelsen vil selvfølgelig være meget større, hvis du stopper helt med at ryge. Fordelen ved iSmokes cigaretter er, at de hjælper dig til at stoppe med at ryge – samtidig med at de sparer dig penge. Derfor er det en win-win situation. 80 procent af brugerne af iSmoke oplever helt eller delvist rygestop.

 

Køb iSmoke ved at klikke her: https://clubismoke.dk/