Stressbehandling i Århus hos erfaren kropsterapeut

01 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Er du sygemeldt med stress? Så bør du få hjælp til at komme på ret køl igen.

Hvorfor er stress farligt?

Stress er i sig selv en mekanisme som skal sætte kroppen i alarm beredskab og sætte den i stand til at yde ekstra i pressede situationer. Problemet opstår når du befinder dig i en stresset sindstilstand konstant, og dermed aldrig rigtig kommer ned i gear.

Kronisk stress er en lidelse som på sigt kan nedbryde såvel fysiske som mentale og kognitive funktioner. Disse funktioner inkluderer hukommelsen og evnen til at tænke langsigtet, lige som fordøjelsen og blodtrykket også påvirkes.

I det lange løb vil såvel krop som hjerne blive slidt ned. Og i sidste ende kan man risikere en hospitalsindlæggelse og et permanent ødelagt system.

Hvor kan jeg få terapeutisk stressbehandling i århus?

Hvis du er bosiddende i Århus eller nærmeste omegn giver det mening at finde en dygtig stress terapeut som residerer på de kanter. Centralt i Århus, nærmere betegnet i Østergade, finder du kropsterapeut Lisbeth Degn.

Lisbeth Degn har specialiseret sig inden for behandling af stress ved kropsterapi og kan med sikkerhed hjælpe dig med at dulme dine fysiske stress symptomer gennem målrettet behandling. Hos Lisbeth Degn er du i trygge og erfarne hænder. Du vil opleve at blive taget alvorligt af et menneske som er vant til at lytte til kroppens signaler – og du vil kunne lære at gøre det samme.

Hos Lisbeth Degn kan du opnå en dybere indsigt i hvordan din krop reagerer på forskellige påvirkninger. Du lærer hvordan du kan undgå at udsætte dig selv for stress ved at styre uden om situationer som dræner din energi. Din krop vil fortælle dig hvornår du er på vej ud over kanten. Og lærer du at lytte til den vil du blive bedre til at mestre din tilværelse – uden stress og udbrændthed.

Du kan bestille tid til kropsterapi hos kropsterapeut Lisbeth Degn via hjemmesiden lisbethdegn.dk.

Flere Nyheder